2013. március 13., szerda

Projekt#2 Karácsony 2012. december. 13.-21.

In retrospect:

A karácsonyi boltunkat abból a célból szerveztük, hogy alternatívát nyújtsunk az ilyen olyan bevásárlóközpontokban való karácsony előtti őrületes korzózás kiküszöbölésére.
Egy hely ahol mindent megtaláltok legyen az kiskorú vagy nagykorúnak szánt meglepetés...

Több mint 120 forgalmazóval, gyártóval és készítővel együttműködve egy kellemes letisztult hangulatú térben mindenkire gondolva szedegettük össze ajándékötleteinket.
Nagyon szép lett, aki járt nálunk a karácsonyi boltban még a személytelen ajándék kategóriában is talált ízléses és ötletes darabokat.

Személyes kedvenceink a teljesség igénye nélkül:
Kagpacks táskák, Luis limitált kiadású észveszejtően finom teái, a Designporta faliszarvasai,  Kidsonroof design szobrok és kartonjátékok, Ivanka betonórák Ünnepi Eszterda füzérek, Silikomart sütiformák,  Doridea ékszerek játékok terén a Vulli gyermekjátékok, a Best of Gémklub szelekció, a Játékszerek anno lemezjátékok körhinták és diótörők, zenélő dobozok, Bluebird színes papírmasé hőlégballonok  és az óriás Nami Mangalicák voltak. 
No és persze a karácsonyi dekorok közül a Labelle tobozfüzérek, La Casa De Cousin Paul gömblámpák és az indiai papírcsillagok voltak a sok szépséges dísszel együtt amiket a tervezők legtöbbje a mi óhajunkra készített ide a Showroomba.



Igazából azonban a bolt háromnegyede személyes kedvencünk volt, legszívesebben mi is hazavittük volna az egész boltot, nemcsak a vásárlók. 
Karácsony előtt pár nappal zártunk, jutott még kis idő takarításra és bejgli sütésre itt. Az utolsó vásásrlónk zárás után két nappal esett be az elszámolásaink kellős közepére.... és boldogan vitte haza az utolsó pillanatban beszerzett ajándékokat. :)

Várunk titeket 2013 karácsonyán is!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése