2013. március 27., szerda

Tervezői interjú # 7 - Kele Clothing





Kele Ildikó stílusos, kényelmes, városi viseletre álmodott meg ruhákat, melyek mellett nem tudnak elmenni azok, akik különösen érzékenyek a minőségre, a komfortosságra, kedvelik az élénk, vidám színeket és szeretnek kitűnni a tömegből.
Természetesen a Projekt Showrom számára is készült izgalmas darabokkal:


Miket találhatunk tőled a márciusi Projekt Showroomban?
Külön erre az alkalomra készítettünk pamut ingruhákat, valamint bekerült a szelekciónkba néhány fazon az aktuális kollekciónkból és a 2012 tavaszi-nyári kollekció legsikeresebb kötött darabjai közül.



Milyen szavakkal jellemeznéd a mini kollekciódat?
Egyszerű, kényelmes, friss.

Kiknek ajánlod a ruháidat?
A márka elsősorban az olyan fiatal nőket és férfiakat próbálja megcélozni, akik különösen érzékenyek a minőségre és a kényelemre, kedvelik az élénk, vidám színeket, az egyszerű, jól variálható, ám egyedi ruhadarabokat.



Szerinted mik lesznek a tavasz/nyár slágerdarabjai?
Az ingruha, ingszerű tunika szinte minden általam kedvelt márka kollekciójában megtalálható. Könnyedén beilleszthető a hétköznapi ruhatárba, de alkalmakkor is megállja a helyét, és nagyon jól variálható más ruhadarabokkal.

Kedvenc divatbemutatód az idei divathetekről?
A kifutókról idén tetszett Karen Walker, Carin Wester, Timo Weiland, Band of Outsiders  és a Wood Wood 2013/14-es őszi-téli kollekciója, de rajongok az A.P.C.-ért, és kiállításokon több olyan márkával is találkoztam, aminek a termékeit nagyon szerettem: A Kind Of Guise, Études, Soulland, Our Legacy, Folk, YMC…
Mit gondolsz, mi a leggyakoribb divatbaki itthon?
Nehezen tudom befogadni a cicanadrágot nadrágként, főleg nem megfelelő alakon.

Amit nem viselnél soha:
Platform tűsarkút.

Ami nélkül nem indulsz el otthonról:
Fél liter víz.
Kiegészítő, amit mostanában sokat hordasz:
Szinte mindig a medvés nyakláncomat hordom, de a barátomtól, Árontól nemrég kaptam egy BOOKMARC nyaklánc-tollat, amit mostanában gyakran felveszek.

Ha kapnál egy hét szabadságot mit kezdenél vele?
Felújítanám a lakást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése